Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası

Öğretmenler Günü Tenis Turnuvası

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü tenis turnuvası düzenlendi. Dereceye giden öğretmenlere ödüllerini veren Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa’ya kazandırdığımız bu güzel tesiste ilk turnuvamızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Spora ve tesisleşmeye yönelik gerçekleştirdiği projeleri ile Şanlıurfa'yı spor şehri yapmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Güneydoğu'da bir ilk olan Tenis Dünyasındaki ilk turnuvasını 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısı ile Şanlıurfa’daki öğretmenler arasında düzenledi.

50 Öğretmenin katıldığı turnuvada erkeklerde Kadir Elkoca, kadınlarda ise İpek Çiftçi birinci oldu. Ödüllerini Başkan Nihat Çiftçi’den alan öğretmenler, bu tesisi Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için Başkan Nihat Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Burada bir açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi’de, “Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz. Evlatlarımız onlara emanet bu güzel günde onlara sağlık ve sıhhat diliyorum. Bu güzel günün anısına Tenis Oyun Dünyamızda öğretmenlerimiz arasında turnuvalar yapıldı. Şanlıurfa’ya kazandırdığımız bu güzel tesiste ilk turnuvamızı gerçekleştirdik. Dereceye giren öğretmenlerimizi tebrik ediyor mesleki hayatlarında başarılar diliyorum. Evlatlarımızı geleceğe iyi bir şekilde hazırlamalarını yüce rabbimden niyaz ediyorum” diye konuştu

Edessa TV Haber Merkezi

24 Kas 2018 - 13:14 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.