Ortaokul Müdürlerine Anadolu Lisesinin tanıtımı yapıldı

.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eğitim ve öğretime devam eden Siverek Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri tarafından düzenlenen iftar yemeğiyle, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde bulunan ortaokul müdür ve idarecilerine okul tanıtımı yapıldı.

Yenişehir mahallesinde bulunan okul yemekhanesinde verilen iftar yemeği sonrasında Okul Müdürü Musa Aytaç ve ekibi tarafından, ortaokul müdürlerine okul gezdirilerek, verilen mesleki dersler ile çalışmalar hakkında bilgi verildi. Okulda özelikle adalet bölümünde kurulan gerçeği aratmayan mahkeme salonu, sınıf ve okul binasının temizliği müdürler tarafından taktir edildi.

Siverek Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtım iftarına Siverek Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Şube Müdürleri ile çok sayıda merkez ve kırsal mahalle ortaokul Müdür ve yardımcıları katıldı.

Edessa TV Haber Merkezi

05 Haz 2018 - 10:09 - Eğitim

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.