Şanlıurfaspor'da kritik kongre!

2016 - 2017 Sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor son haftada oynanan Elazığspor karşılaşmasında galip gelmesine rağmen 2'li averajdan dolayı 2. lige düştü.

Sarı yeşilli ekibin küme düşmesinden sonra gözler kulüp içinde yapılacak olan kongreye çevrildi. 11 Haziran'da yapılması beklenen kongre öncesinde aidatlarını ödemeyen kongre üyeleri tüzük gereği üyelikten çıkarıldı.

Şanlıurfaspor'da yapılacak olan olağanüstü kongre 11 Haziran pazar günü saat 10.00'da Urfa City AVM Konferans salonunda yapılacak.

11 Haziran'da yapılacak olan kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre, 1 hafta sonra 18 Haziran pazar günü saat 10.00'da bu kez çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

Haziran ayı içerisinde yapılacak olan olağanüstü kongrede yönetime aday çıkmaması halinde ise Şanlıurfspor'a kayyum atanabilir.

Edessa TV Haber Merkezi

27 May 2017 - 11:44 - Spor

Mahreç  Edessatvhaber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Edessa TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Edessa TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Edessa TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Edessa TV değil haberi geçen ajanstır.